Pakalpojumi

Investīciju fondu dibināšana

Izstrādāsim dokumentāciju ieguldījumu fondu visās galvenajās darbības jomās Latvijā un Eiropas Savienībā, tai skaitā:

  • fondu ar apakšfondiem veidošana un dibināšana;
  • ieguldījumu fondu strukturēšana;
  • investīciju politikas, pārvaldes un mārketinga strukturēšana;
  • nepieciešamo apstiprinājumu saņemšana no valsts iestādēm;
  • normatīvi tiesiskā regulējuma prasību izpildes jautājumi, ieskaitot pilnas dokumentu paketes (fondu prospektu un pārvaldnieka darbības plāna) sagatavošana atbilstoši Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) prasībām.

INVEX FONDI SIA ieguldījumu fondu prakse sniedz pilna spektra juridiskos un analītiskos pakalpojumus šajā nozarē. Uzņēmums konsultē par ieguldījumu fondu un to pārvaldes sabiedrību strukturēšanu, izveidi, mārketingu un darbību. Ieguldījumu pārvaldē specializējušies profesionāļi klientiem palīdz strukturēt un dokumentēt dažāda veida ieguldījumu fondus, lai veiktu ieguldīšanu aktīvos, piemēram, nekustamajā īpašumā, uzņēmumu kapitālā, vērtspapīros un citos instrumentos.

INVEX FONDI SIA pieredze nodokļu, korporatīvo konsultāciju, uzņēmumu apvienošanas un iegādes jomās nodrošina projektu vadītāju kompetenci sniegt atbilstošus risinājumus.

Mūsu klienti paļaujas uz sniegto padomu visās fonda darbības stadijās – no strukturēšanas un valsts iestāžu darbības atļauju saņemšanas līdz aktīvu pārdošanai un fonda likvidēšanai. INVEX FONDI SIA palīdz sagatavot visus nepieciešamos dokumentus, kas atbilst katrai no minētajām fonda dibināšanas un darbības stadijām.

Uzņēmums sniedz konsultācijas, kas saistītas ar fonda darbības normatīvi tiesisko regulējumu un tā ievērošanu.

Juridiska adrese: Auduma iela 33-2, Rīga, Latvija, LV-1024
Biroja adrese: Duntes iela 34, Rīga, Latvija, LV-1005
E-pasts: info@invex.lv

Tālrunis: +371 67377787

INVEX FONDI SIA reģ.nr. 50103557061 ir preču zīmju - nr.M66864 - INVEX; nr.M67912 - INVEX FONDI; nr.M69293 (apaļais spiedogs); nr.M66388 (vizuālā preču zīme) - lietotājs. Lietošanas un izmantošanas tiesības nodotas pamatojoties uz līgumu nr.01/01.01.20, kas noslēgts starp preču zīmju īpašnieku PROFECTUS GROUP SIA reģ.nr. 40103492416 un lietotāju INVEX FONDI SIA.

© 2022 INVEX FONDI SIA. Visas tiesības ir aizsargātas.

Developed by "DevOps" SIA

Kalkulators
Ievadiet summu
Ievadiet termiņu
Iavadiet likmi
Atmaksas grafiks
CREDIT_CALC_FORM_INPUT_SCHEDULE_REQUIRED_DEFAULT
Pasūtīt zvanu Atstājiet savu telefona numuru, un mēs piezvanīsim jums un atbildēsim uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem!
The Name is required
The Phone is required
The Police is required
Paldies par pieteikumu!. Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums norādītajā laikā.